امور آب و فاضلاب هشترود

روابط عمومی و واحد اطلاع رسانی امور آب و فاضلاب شهرستان هشترود

امور آب و فاضلاب هشترود

روابط عمومی و واحد اطلاع رسانی امور آب و فاضلاب شهرستان هشترود

امور آب و فاضلاب هشترود

اداره آب و فاضلاب شهری شهرستان هشترود همزمان با تاسیس شرکت های آب و فاضلاب شهری در سال 1372 تاسیس و نسبت به ارائه خدمات آبرسانی و جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب به شهروندان این شهر اقدام نموده است.

در حال حاضر مدیریت امور آب و فاضلاب هشترود بر عهده آقای محمد باقرزاده می باشد.

امور آب و فاضلاب شهرستان هشترود با ارائه خدمات از قبیل فروش و نصب انشعاب آب و فاضلاب، صدور قبوض المثنی و تسویه حساب، ارائه استعلامات، ترمیم و مرمت شبکه های آب و فاضلاب
و انشعابات، استاندارد سازی شبکه ها و انشعابات، تعویض کنتورهای خراب مشترکین و توسعه خطوط آبرسانی و شبکه های فاضلاب در خدمت همشهریان محترم شهرهای هشترود و نظرکهریزی می باشد.
شماره های تماس:
52626466(امور مشترکین- پاسخگویی در وقت اداری)
122 (حوادث- پاسخگویی دایمی و 24ساعته)
52623739(ارسال فکس)

شهرستان هَشْتْرودْ (آذران، سراسکند) یکی از شهرستان‌های استان آذربایجان شرقی است. مرکز این شهرستان شهر هشترود است. این شهر در جنوب شرقی شهر تبریز واقع شده و ۱۲۰ کیلومتر با آن فاصله داردو در غرب شهر میانه واقع شده و ۶۵ کیلومتر با آن فاصله دارد. شغل بیشتر ساکنین در گذشه نه چندان دور کشاورزی بوده ولی در سال‌های اخیر به دلیل مهاجرت بسیار زیاد به شهرهای تبریز و تهران رونق گذشته در این شهر وجود ندارد. در لغتنامه دهخدا هشترود چنین توصیف می‌شود: «در مغرب گرمرود و در دامنهٔ شرقی سهند واقع شده و دارای زمستانهای سخت و تابستانهای معتدل و قراء حاصلخیز متعدد است که به واسطهٔ شعبات قزل اوزن مانند قرانقو، آق دوغمش و شهری مشروب می‌شوند و مراتع متعدد دارد که در آن‌ها گله‌های زیاد نگاه می‌دارند. مرکز آن سراسکند در کنار یکی از شعب قرانقو واقع شده». شهرستان هشترود از دیرباز به عنوان یکی از مراکز مهم تولید غلات در استان آذربایجان شرقی محسوب می‌شود.

 شهر هشترود مرکز اداری شهرستان هشترود است. جمعیت این شهر در سال ۱۳۹۵ خورشیدی بالغ بر ۲۰٬۵۷۲ نفر بوده و ۱۷ اُمین شهر استان محسوب می‌شود.

نام‌هایی چون آذران نیز در سالهای ۱۳۵۵ الی ۱۳۵۷ بر این شهر گذاشته‌اند اما شهر هشترود از دیرینه و قبل و اصالتاً حدود یک قرن پیش بنام سراسکانرود شناخته شده است.

این شهر به‌طور متوسط ۱۱۵۰ متر از سطح دریا ارتفاع دارد. هشترود در ۶۵ کیلومتری غرب میانه و ۱۱۴ کیلومتری جنوب شرق تبریز واقع شده و مساحت آن ۶٫۲۴ کیلومتر مربع می‌باشد

هشترود به وسیلهٔ چند رودخانهٔ فرعی سیراب می‌شود. در این میان، رودخانهٔ قرانقوچای که از پیرامون این شهر می‌گذرد، بزرگ‌ترین رودخانهٔ منطقه بوده و یکی از شاخه‌های قزل اوزن محسوب می‌شود. همچنین در هشترود و اطراف آن، چندین چشمهٔ آبگرم معدنی وجود دارد

آب و هوای هشترود کوهستانی بوده و میانگین سردترین دمای آن ۳- درجهٔ سانتی‌گراد و مربوط به ماه ژانویه و میانگین گرم‌ترین دمای آن ۳۴+ درجهٔ سانتی‌گراد و مربوط به ماه اوت است. دمای هوا در روزهای سرد زمستان تا ۳۰- درجه سانتیگراد نیز ممکن است برسد. همچنین متوسط بارندگی سالیانه در این شهر بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلی‌متر متغیر است.

آثار تاریخی:

·         قلعه ضحاک آذربایجان یکی ار عظیم‌ترین محوطه‌های باستانی آذربایجان شرقی مربوط به دوره اشکانی

·         مسجد جامع هشترود

·         بقعه بایزید بسطامی

راه‌های دسترسی

·         راه آهن سراسری تهران- تبریز. ایستگاه خراسانک.

·         اتوبان زنجان - تبریز. خروجی هشترود.

·         جاده قدیم میانه - تبریز. سه راهی قره چمن به سمت هشترود.

·         جاده میانه - هشترود به طول ۶۵ کیلومتر.

آب و فاضلاب هشترود